Vloerisolatie

Als u minder warmte verloren wilt laten gaan in uw woning, dan is het opnieuw isoleren van uw woning een goede optie. Denk hierbij aan kruipruimte- en bodemisolatie of vloerisolatie. Het isoleren van uw vloer is een makkelijke manier om uw pand beter te isoleren. Na spouwmuurisolatie is dit de meest gekozen isolatievorm.

Profiteer van de subsidieregeling

In bepaalde gemeenten is het mogelijk om subsidie te ontvangen voor het aanbrengen van vloerisolatie. Zo kunt u een hoop geld besparen op de kosten voor het laten plaatsen van de vloerisolatie. Want vaak is dit een flinke investering.

Besparen door isoleren

Door uw huis opnieuw te isoleren kunt u een hoop geld besparen op de energiekosten. Uw energierekening zal een stuk lager uitvallen dan gewoonlijk. Want er gaat minder warmte verloren door alle naden en kieren in uw huis. Bij ons hebt u de mogelijkheid om meerdere specialisten met elkaar te vergelijken. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaald voor het leggen van vloerisolatie. Zo hebt u de investering nog sneller terugverdiend.

Werkwijze vloerisolatie

Vaak wordt er tegen de onderkant van de vloer PUR schuim gespoten. Dit zorgt ervoor dat de kou in de kruipruimte blijft. Het aanbrengen van vloerisolatie is vaak in een halve dag klaar. De specialisten beginnen ’s ochtends met het isoleren van de vloer. Het is verstandig om de ruimte rondom het kruipluik alvast op te ruimen.

Isolatiebedrijf

In Vlaanderen werken wij samen met de specialisten van Wtisolatie.be. Via WT Isolatie komt u in contact met diverse isolatiebedrijven bij u uit de regio. Doordat het netwerk sterk bezet is, kan het isolatiebedrijf u in heel Vlaanderen van dienst zijn op het gebied van vloerisolatie. Deze service is gratis en geheel vrijblijvend. Gemak dient de mens.