Traprenovatie of vervangen?

Versleten, oud, niet passend bij de stijl van uw huis. Soms is uw trap gewoon toe aan vervanging. Bij het vervangen van uw trap kunt u er voor kiezen om uw trap te laten renoveren en het ‘skelet’ van uw trap te laten staan, maar u kunt er ook voor kiezen om uw trap volledig te vervangen.

Renoveren

Een trap wordt bijna elke dag wel gebruikt en er wordt in het algemeen weinig aandacht besteed aan het onderhoud daarvan. Als uw trap al een tijdje meegaat, is de kans groot dat er sporen van slijtage aanwezig zijn. Bent u de zichtbare slijtage van de trap niet mooi, of wilt u uw trap beter aanpassen aan het uiterlijk van uw huis? Dan kunt u er voor kiezen om uw trap te laten renoveren. Het renoveren van een trap is mogelijk op vrijwel alle soorten trappen. Bij traprenovatie kunt u meer dingen laten renoveren dan alleen uw traptreden. U kunt ook de leuningen en traphekken laten vervangen. Het lijkt dan alsof u een compleet nieuwe trap heeft aangeschaft. Bij traprenovatie kunt u kiezen uit veel verschillende materialen en kleuren. Het renoveren van uw trap kan binnen een korte tijd worden gedaan afhankelijk van de grote van de renovatie. Meestal wordt uw trap binnen 1 á 2 dagen gerenoveerd.

Van der Kolk Traprenovatie

Vervangen

Is uw trap niet meer goed stevig of wilt u gewoon een compleet andere soort trap? Dan is het verstandig om uw trap compleet te laten vervangen. U kunt uw trap makkelijk laten plaatsen door een professional. Deze kan er voor zorgen dat u een trap krijgt volledig aangepast aan uw stijl. U kunt met een professional overleggen wat uw wensen zijn. Zo kunt u de trap krijgen die u volledig bij u huis past.

Kosten

Het renoveren van uw trap is natuurlijk veel goedkoper dan het nemen van een compleet nieuwe trap. De kosten van het renoveren van een trap beginnen bij ongeveer €750,-. Van het plaatsen van een nieuwe soortgelijke trap bent u al snel €2000,- kwijt. De kosten verschillen dus enorm. Heeft u advies nodig? Dan raden wij u aan eens contact op te nemen met Van der Kolk Traprenovatie. Zij zijn dé specialist op het gebied van traprenovatie en het vervangen van trappen.