De winterschilder

Winterschilder

Wilt u uw woning zo voordelig mogelijk laten schilderen? U kunt veel kosten besparen door een winterschilder te nemen. Als u een winterschilder inhuurt krijgt u vaak fikse kortingen. Een goede reden om een winterschilder te overwegen dus.

Wat is een winterschilder?

In principe is een winterschilder niks anders dan een gewone schilder. Het enige verschil is de tijd van het jaar wanneer de schilder werkzaam is. Winterschilders zijn alleen maar actief in de periode van de winter. Dit is de periode tussen begin november en eind maart. U krijgt korting van een winterschilder omdat de meeste schilders in de winter veel minder klussen krijgen. Met korting is het toch aantrekkelijker om toch in de winter uw huis te schilderen en houdt de schilder toch nog werk. Een winterschilder doet net als de gewone schilder klussen binnen- en buitenshuis.

Kwaliteit

Veel mensen maken zich zorgen over de kwaliteit van een winterschilder. Dit is echter niet nodig omdat de kwaliteit in principe net zo goed is als normaal. Het enige verschil is dat de weersomstandigheden anders zijn. Schilders hebben tegenwoordig genoeg manieren om hun schilderwerk goed af te schermen tegen verschillende weersfactoren. Dit is de reden waarom schilders bijna de hele winter door kunnen werken. Alleen met ernstige vorst kan het effect hebben op de kwaliteit. Bij dit soort gevallen wordt de klus vaak verplaatst.

Prijzen

De prijzen van een winterschilder zijn bij elke winterschilder verschillend. Vergeleken een normale schilder kan de korting wel tot 30% van de totaalprijs oplopen. Dit is natuurlijk nooit verkeerd. Een ander voordeel van de prijs bij het gebruiken van een winterschilder is subsidie. U kunt in aanmerking komen voor een vergoeding van €30,- per dag. U kunt in aanmerking komen voor deze subsidie als u een klus heeft waarbij de schilder minimaal 3 werkdagen bij u aan de gang is.

Redeco

Schilder en glaszetter RedecoOp het gebied van glas en schilderwerk werken wij nauw samen met schilder en glaszetter Redeco. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring op het gebied van het plaatsen van glas en schilderwerk. Het ambachtelijke schildersbedrijf biedt gunstige garantievoorwaarden tegen aantrekkelijke tarieven.